Hon förstärker Xtenso på mittfältet

Hon har tidigare jobbat med head hunting och inom HR. Nu blir uppdraget att jobba med allt från idéutveckling och coachning av konsulter till ekonomi.

Hon har tidigare jobbat med head hunting och inom HR. Nu blir uppdraget att jobba med allt från idéutveckling och coachning av konsulter till ekonomi.

– Jag gillar psykologin, att jobba med människor, säger Susanna Ehrenborg på Göteborgsföretaget Xtenso.

Efter ett par år i Stockholm och Uppsala flyttade göteborgaren Susanna Ehrenborg i höstas tillbaka till hemstaden. Via en annons fick hon nys om konsultföretaget Xtenso som sökte förstärkning till verksamheten i Göteborg.

– Jag tyckte att det verkade spännande. Det är ett lite mindre företag och annorlunda mot hur jag jobbat tidigare med mycket mer varierande uppgifter. Så jag kände att det vore intressant med ett nytt sätt att jobba, säger Susanna Ehrenborg.

Susanna är utbildad personalvetare, och har förutom det erfarenheter från HR, administration samt head hunting i bagaget. Hos Xtenso blir nu utmaningen att utveckla kommunikation och relationer mot såväl kunder som mot konsulter.

– Det handlar om att ha kontakt med våra kunder och se till att de är nöjda. Sedan vi vill även jobba mer med utveckling och coachning av våra konsulter, så att de känner att de trivs och utvecklas i sina roller. Men även hitta nya konsulter och nya uppdrag, förklarar Susanna Ehrenborg.

Vad känner du själv att du trivs bäst med i jobbet?

– Jag gillar psykologin. Det är ett levande yrke och jag älskar att träffa människor. Sen blir det lite av allt möjligt på den här typen av företag, från coachning till att jobba med ekonomi. Och det är det som är roligt, säger Susanna Ehrenborg.

 

Med fokus på effektivt flöde

Nu hjälper göteborgsbolaget Xtenso andra företag att öka sina flöden utan att det sätts högre press på medarbetarna.

Lyckat examensprojekt hos Xtenso

Hur stor nytta gör fjärrstyrda frånskiljare i elnätens luftledningar? Den frågan har två studenter jobbat med hos Göteborgsföretaget Xtenso de senaste månaderna.