xtenso_icon_corall_rgb

Vi erbjuder tjänster inom system- och webbutveckling

Case IT CASES
Oracle Retail RMS

Kund inom detaljhandeln

Företaget är en internationell modekedja inom dam-, barn- och underkläder samt kosmetik och hudvård. De var i behov av en konsult till sitt ERP-team som fokuserar på drift, förvaltning och nyutveckling av deras affärssystemlösning baserad på Oracle Retail RMS. Xtenso kunde erbjuda en konsult med lång erfarenhet av att arbeta med databaser och speciellt Oracle PL/SQL som efterfrågades till denna rollen.

Filhanterings API

Kund inom elbranschen

Kunden arbetar med egna systemlösningar för elkvalitetmätning. Vår konsult arbetade med utveckling av ett nytt filhanterings API för import och export av el-kvalitetsdata mot kundens programvara. Samt uppdatering och buggfixning i äldre programvara. Projektet var inriktat mot internationella kunder då filformatet mestadels används utomlands.

Kundlojalitetslösningar

Kund inom kommunikation

Kunden arbetar med integrerade lösningar för effektiv tillämpning av direkt marknadskommunikation. I uppdraget ingick utveckling och förvaltning av kundens system för att hantera kundlojalitetslösningar. I ingick också underhåll av flera SQL-databaser med nattkörningar och jour för att fastställa att importer har fungerat korrekt under natten. Samt att uppdatera kundens individuella kundhemsidor för kontohantering och kontoinställningar.

Tjänster

Vi har gjort oss beroende av tekniken i den mån att få skulle klara av att leva utan den. Snart finns datorer i alla föremål vi har runt omkring oss. Men tänk vad spännande det är att leva i en tid där utvecklingen går så fort fram! För att hänga med krävs att man hela tiden håller sig uppdaterad. Därför finns vi. För att stödja dig i er utveckling.

 Databasutveckling och BI

Vi erbjuder tjänster inom databasutveckling och BI (business intelligence). Korrekta beslut skall vara baserade på fakta. Utmaningen är att från stora datamängder, skapa relevanta överskådliga datamodeller och dashbords. Detta hjälper vi våra kunder med. Vi har också lång erfarenhet av att arbeta med Oracle SQL databaser och PL/SQL. För oss är det viktigaste att ni blir nöjda och utgår alltid från era önskemål.

Mask Created with Sketch.
Group 2 Created with Sketch.

Varför Xtenso?

Group 2 Created with Sketch.
Engagemang

Vi är alltid är personligt engagerade i våra kunder och uppdrag

Group 2 Created with Sketch.
Kundnytta

Vi väljer alltid win-win – långsiktigt hållbara affärer snarare än snabba kortsiktiga vinster

Group 2 Created with Sketch.
Erfarenhet och kompetens

Vi har lång erfarenhet och en bred kompetens från ett stort antal branscher

Kontakta oss

Kontakta oss

Malte Windle
0708-907030
info@xtenso.se

Besök oss

AVillage
Datavägen 14A
436 32 Askim